Setmana de la Incontinència 2020

Aspaym Catalunya & SdI

La incontinència, un tema tabú que cal visibilitzar

Els lesionats medul·lars que patim d’incontinència urinària, sabem que és un tema tabú per a la societat en general. Per aquest motiu ens proposem donar visibilitat a aquesta realitat en el marc de la celebració de la setmana de la incontinència 2020. Aspaym Cat. & SDI-2020.
Vull compartir amb tots vosaltres, la meva experiència sobre LA TÈCNICA SpeediCath® Navi.

En aquests dies de confinament l’he pogut conèixer i provar en primera persona. És una tècnica innovadora per realitzar el cateterisme intermitent. Utilitza una sonda flexible, però prou rígida com per afavorir el sondatge en absència de dolor. Per evitar aquest dolor compta amb una punta única en forma de gota, que fa que llisqui amb facilitat tot i les complicacions a la nostra uretra.
Compta també amb un grip (suport) que facilita la inserció i evita que ens rellisqui la sonda,contaminant-la si les nostres mans no estan prou netes o tenim poca destresa manual.
Ens assegurem sondatges NETS i SENSE DOLOR encara que accedim a banys NO ADAPTATS i / o amb poca higiene.
“En definitiva, com a usuari, el que més em va cridar l’atenció al utilitzar AQUESTA TÈCNICA amb aquesta nova sonda va ser la sensació de la seva punta rodona, en forma de gota d’aigua, en la suavitat de la sonda en la inserció i navegació (tant al introduïr-la com al extreure-la) per la uretra, una cosa tan important i necessària per als usuaris que realitzem el cateterisme intermitent .”

Si teniu alguna consulta sobre aquets tècnica, contacteu amb Aspaym Catalunya!

Antonio Reyes
President
Aspaym Catalunya

COMPARTEIX PER WHATSAPP!

Comparte la noticia: