El mètode EPA, salut i la bellesa,
al nostre abast

Del 19 al 21 de febrer escelebra la fira CosmoBeauty al recinte Fira-CCIB Forum de Barcelona.
Des del stand A200 us volem apropar al innovador MÈTODE EPA, de salut i bellesa inclusives desenvolupatgràcies a la col·laboració d’Aspaym Catalunya i Efispain.
Vols saber què pots fer per tu?

Perquè vols estar en forma, la salut més inclusiva:

Amb el mètode EPA pots accelerar els teus processos de recuperació i optimitzar les sessions de fisioteràpia.. Des de tonificació passiva fins a exercicis actius, aquest mètode trencador combina la teràpia de calor infraroja amb la tecnologia d’Estimulació Muscular Elèctrica.
Submergeix-te en el millor entrenament personal per a persones amb lesió medul·lar o mobilitat reduïda: El mètode EPA, sorgit de l’aliança entre E-Fit i ASPAYM, aporta una millora general física amb el seu treball de cardio i el combat de l’atròfia muscular. Aquest entrenament visionari també tonifica el sol pélvic, millora el trànsit intestinal i contribueix a eliminar el mal d’esquena i la rigidesa muscular.

Perquè vols cuidar-te, la millor bellesa:

Pell llisa, pèrdua de pes, millor forma corporal… Aquests són només alguns dels beneficis. Vine a conèixer un sistema capdavanter per al tractament de la cel·lulitis o l’estiració cutània.
A més de ser un fantàstic tractament de bellesa, contribueix al teu benestar corporal: remodela la teva figura i afavoreix la relaxació. Ideal per a salons de bellesa i spas, el dispositiu E-Fit Beauty & Slim també es pot utilitzar com a mètode complementari en paral·lel amb altres tractaments facials i cosmètics.
No t’ho pensis més i recupera la teva bellesa amb el mètode EPA!

VISÍTA’NS AL NOSTRE STAND

Aconsegueix la teva entrada gratuïta ahttps://cosmobeautyestetica.com/entrada-profesional/

DEMANA +INFO
A ASPAYM CATALUNYA

Entrenamiento Personal Adaptado

Comparte la noticia:
Skip to content