Bici Adaptada

Dirigida a persones afectades per algun tipus de discapacitat física, que vulguin realitzar una activitat a l’aire lliure, d’oci i esportiva.
Una manera de sociabilitzar i de conèixer noves persones, en un agradable passeig pel camí que hi ha paral·lel al riu Besòs fins el front marítim de Barcelona.
Un monitor d’Aspaym Catalunya ajuda a facilitar l’acció de la transferència a la Bicicleta Adaptada, acompanya el grup durant el recorregut i assisteix davant les possibles necessitats i / o imprevistos.

Les sortides es realitzen tot l’any.
Lloc de trobada, de sortida i arribada: Complexe Esportiu Ricart.

Horari de matí: dimecres de 10:00 a 13: 00h.
Horari de tarda: divendres de 17:00 a 19: 00h.

SORTIDA EN BICI ADAPTADA

SORTIDA EN BICI ADAPTADA

1ª sortida en bici adaptada 2020 Activitat gratuïta Cada dia sumem més persones i més diversió. Vina, prova-ho, i gaudeix amb nosaltres #Handbike #AspaymCat      Contacta ambAspaym Catalunya perparticipar a les nostres activitats:...

SORTIDA EN BICI ADAPTADA

SORTIDA EN BICI ADAPTADA

Sortida en bici adaptada Activitat gratuïtaMarge del riu Besós i front marítimMeeting point:https://goo.gl/maps/JFokhLx1KHSAxvPu8Carrer de Ricart, 6, 08930 Sant Adrià de Besòs10-maig-2019 a les 17 hs.Finalitzada!Programa Per gaudir d'exercici físic, de recorreguts al...

Aquesta activitat és possible gràcies a:

Col·laboren: